Lara rokje

Het Lara rokje van Coup Coup zag ik al op meerdere blogs passeren en ik was onmiddellijk verkocht. Van de buurvrouw kreeg ik het patroontje voor 4 jaar. De tailleband werd bovenaan ingekort om het rokje wat breder te maken, want het was aan de smalle kant. Ook experimenteerde ik wat met paspellint. Na goedkeuring door de mdh ging ik voor een complementaire kleur (terminologie die ik eerder tijdens een kralenworkshop leerde) ipv in dezelfde tint te blijven.

  Stof: gabardine van bij onlinestoffen.nl

Voor de voering kocht ik het bijtjesstofje eveneens bij onlinestoffen.nl. De bedoeling was om het rokje helemaal te voeren, maar de paspel zorgde al voor extra dikte bij het stikken, dus werd uiteindelijk enkel de tailleband gevoerd. De bijtjes zullen hier dus nog wel eens passeren...  

En het rokje is wijd genoeg om er mee te turnen...