Clutch

Lang geleden zag ik al ergens een link naar de clutch van Elisanna, en printte het patroon. Maar het kwam er maar niet van om hem te maken. Tot ik eind mei uitgenodigd werd om te gaan ontbijten voor de verjaardag van een ex-collega/vriendin. De dag erna...

Ik besloot een tegoedbon te maken voor een clutch in een kleur naar keuze. En we kwamen overeen dat we pas opnieuw zouden afspreken als de clutch klaar was. Er werd een proefversie voor mezelf gemaakt (de blauwe) waar nog het een en ander misliep aan de rits. Versie 2 (de rode als kado) was al veel beter. Maar waarschijnlijk volgen er nog versies 3 en 4 (en 5, 6,...) alvorens de perfectie volgens mijn normen bereikt wordt.

De clutches zijn al een dikke maand klaar, maar door drukke agenda's van ons beiden zal het kadootje morgen pas afgegeven worden. Eerder kon ik er dus nog niet over bloggen. En psst, er zit nog een kleine extra verrassing in (assorti papierenzakdoekzakje). Maar mondje dicht tot morgen ;-)