Bernina blogproject - einde

Eerder vertelde ik al over de projecten die ik maakte voor de Bernina zomerblog. En gisteren was het eindelijk zover!! Mijn bijdrage werd gepubliceerd op de blog van Bernina. Hiermee werd deze leuke ervaring afgerond...

Verder bleef het hier eventjes rustig. We trokken een weekje naar de zee, en wonder boven wonder was het stralend weer. We hebben ervan genoten!! Bij thuiskomst las ik dat ik haar give-away gewonnen had. Dankjewel Mira!! Nu begint het toch te kriebelen om er nog snel een zomers kleedje van te maken. Wie weet volgen er over enkele dagen al wat fotootjes van de nieuwe creatie (want veel foto's van mezelf zijn er nog niet te zien hier). Maar nu ga ik nog even genieten van de zachte temperaturen en kruip ik met een goed boek in onze luilekker schommelstoel!!