3 op een rij

Het piramidetasje stond al een tijdje op mijn todo-lijstje, zeker na het lezen van haar uitleg over de perfecte piramide. De wiskundige in mij fleurde helemaal op.

Vorige week begon ik er eindelijk aan. Ik nam de afmetingen met de kleinste afwijking van perfectie (13 x 15). Maar dat bleek veel te groot te zijn. Het moest immers enkel maar dienen voor de koptelefoontjes van mijn iPod en een universele usb-lader. Die zijn immers steeds onvindbaar in mijn reuze handtas door niet goed sluitende doosjes en zakjes.

Dan maar zelf de maten berekend voor een kleinere versie (7 x 8). Maar die was echt wel mini, goed voor wat muntstukken, maar niet voor de kabeltjes.

Derde keer goede keer? De middelmaat vertrekt van lapjes van 9.5 x 11. En het resultaat? Bijna perfect!

Voor het kleinste tasje vind ik nog wel een bestemming, maar met het grote ga ik jou misschien een plezier doen. Hier schreef ik al dat er iets te vieren viel, dus we maken er een give-away van ter gelegenheid van 1 jaar bloggen. Wat moet je doen? Laat een reactie achter en vertel me waarvoor jij het piramidetasje zou gebruiken. Op 1 oktober maak ik de winnaar bekend. En kom ook daarna af en toe nog eens kijken op mijn blogje...