Sjaals

't Is hier al eventjes stil. Niet dat ik niks meer genaaid heb, integendeel. Maar de tijd om erover te bloggen ontbrak, en foto's maken kwam er ook al niet van (veel te vroeg donker, en vorig weekend 2 dagen op een tweedehandsbeurs gestaan).

Net zoals deze dames was ik ook paraat op de laatste Knappe Knoopjes thema avond. Lien had een week eerder een breiboek meegebracht van de bib (als ze met de school gaan, mogen ze 2 "weetboeken" kiezen), en moeke hielp haar op weg om haar eigen sjaal te breien. Dus besloot ik de priemen ook nog eens boven te halen (geleden van in de lagere school) en voor de gebreide colsjaal te gaan.

Maar omdat ik toch graag de avond afsluit met een afgewerkt stuk, naaide ik eerst 2 cirkelsjaals.

Ik verknipte hiervoor 2 jersey hoeslakens van de Wibra. Die waren er een tijdje geleden in alle kleuren in reclame. En ik heb nog heel veel stof over...

Kaat helpt even om ze te showen...

De gebreide sjaal is nog steeds "work in progress". Hier alvast een voorsmaakje...