Uitstel is geen afstel

Vorig jaar maakte ik al eens het Burda 7828 kleedje. Dat viel zo goed mee dat ik er deze zomer nog eentje wilde maken. Begin mei bestelde ik al een lap tricot bij Modecoupon. Eind juni, toen de mdh al in New York zat, had ik er eindelijk tijd voor. Dat zou heel snel af zijn, want het patroon had ik al. Maar dat was spoorloos... Ik had het uitgeleend aan mijn zus. Zij beweerde dat ze het teruggegeven had. 2 dagen later bleek het toch nog bij haar te liggen. Wachten dus tot we nog eens gelijk bij onze ouders kwamen.

De woensdag daarna haalde ik het stof boven en begon te puzzelen om het patroon er zo zuinig mogelijk uit te krijgen. En toen ontdekte ik een fout in het stof. De gaatjes die normaal in de zelfkant horen te zitten, liepen schuin naar het midden van mijn lap :-( Ik stuurde onmiddellijk een mailtje met enkele foto's naar Modecoupon, en vrijdagmorgen stond de postbode aan de deur met een nieuwe lap. Wat een service!!!

Eindelijk kon ik eraan beginnen. Door het mooie weer spreidde ik het werk wel over verschillende avonden (ik begon er telkens pas aan als het buiten te donker was om daar nog iets te doen). Ook twijfelde ik nog even over de mouwtjes. Met of zonder? Maar vorige week geraakte het dan toch af.

2013Jul24_1844_550px.jpg

En nu maar hopen dat de zomer nog niet voorbij is...