Stofjes shoppen

Meer dan een jaar geleden kwam de mdh thuis met het nieuws dat hij eind juni 2013 naar een congres in New York kon. Interessant. Misschien kon ik wel nagaan. Een half jaar geleden werden de plannen concreet. Vluchten werden geboekt, het hotel gereserveerd en logement voor de kinderen gezocht.

En toen kwam het idee om stofjes te bestellen bij Amerikaanse webshops en die naar het hotel te laten sturen. Ik surfte al wat rond, zag massa's mooie stofjes en begon aan een lijstje. En toen ineens vertrok de mdh. Hoog tijd dus om mijn bestelling te plaatsen.

Na wat suggesties op verschillende blogs en het advies van GewoonElise besloot ik uiteindelijk bij fabric.com te bestellen. Drie avonden op rij koos ik stofjes, elimineerde er, en voegde er weer nieuwe toe. Ik had mezelf een limiet opgelegd van €30, maar die werd serieus overschreden. Binnen de US is immers de verzending gratis vanaf $35 en ik had "ergens op het web" een kortingscode gevonden van 20% vanaf $100. Toch een goede reden om wat meer te bestellen, niet? Deze lapjes kwamen enkele dagen later al toe in het hotel.

Enkele katoentjes voor rokken en kleedjes.

Tricot voor harembroeken en een rok (of kleedje als het genoeg is).

Canvas voor een zomerse tas en hoes.

Iets voor de mdh.

En dan nog wat leuke stofjes zonder bestemming.

Omdat de levering vlot leek te verlopen, en er nog een andere webshop is waarvan ik elke week een nieuwsbrief ontvang met prachtige stofjes, besloot ik ook daar nog dit stofje te bestellen.

Toen bleek dat ik hiervoor al onmiddellijk het maximum aan verzendingskosten moest betalen, voegde ik er nog snel 2 extra lapjes aan toe.

Wie goed gekeken heeft, zag dat 1 stofje 2x besteld werd. Bij Hawthorne Threads was het in "sale" dus bestelde ik maar wat extra. Zo kan ik er voor beide dochters een kleedje van maken. Nu nog tijd vinden om alles te verwerken...