Oud wordt nieuw

Het stond al langer op mijn planning, maar vorige week volgde ik dan eindelijk een workshop "lampenkap" bij Huisje creatief. Vermits ik zo lang tijd gehad heb om na te denken wat ik zou maken, was ik heel goed voorbereid. Dit lampje,

dat ooit, lang geleden, nog een porseleinen voet gehad heeft, zou nu ook een nieuwe kap krijgen. Omdat ons huis voornamelijk in beige- en bruintinten geschilderd is, vreesde ik even dat ik geen geschikt stof zou vinden. Hoe mooi die petit pan stofjes ook zijn, voor ons interieur zijn ze te opvallend. Tot ik de Palazzo turquoise zag liggen. Turquoise is een van de kleuren waar ik regelmatig naar terug grijp, en dan zat er ook nog een tikkeltje bruin in. Perfect dus !!

In plaats van op de logeerkamer te belanden (die voorlopig nog geen dienst kan doen), zoekt ze op onze slaapkamer naar een bereikbaar stopcontact...