Kadootjestijd (voor iedereen)

September en oktober zijn duidelijk de maanden van de verjaardagsfeestjes en -kadootjes. Na Lien mochten er nog 2 vriendinnetjes hun 7e verjaardag vieren. Voor deze dames maakte ik opnieuw een toiletzak. En ook voor een buurjongen en -meisje (die de komende dagen 7 jaar worden) staat een exemplaar klaar. Voor een 5-jarig dametje maakte ik weer een keukenschort, deze keer versierd met een ananas.

naam
naam
naam
naam

En ook voor jullie heb ik zoals beloofd nog enkele kadootjes in petto. Ter gelegenheid van mijn blogverjaardag en omdat jullie mij massaal komen volgen (alweer 24 volgers bij op 6 weken tijd) !!

Je mag kiezen uit

naam
naam
naam
naam
naam
naam

1. Het boek "Bloemen haken" van Libelle, omdat ik dat dubbel heb door 2 dagen naar de DIY Fashion Fare te gaan. 2. 3 witte ritsen van 100cm, omdat ik die fout bestelde. 3. 15 spoeltjes, omdat ik er nog wat over heb van een grote aankoop.

Laat hieronder voor 25 oktober een reactie achter met je voorkeur !! Haal ik tegen dan 170 volgers, en minstens 30 reacties op dit bericht, dan doe ik bij elk van de 3 prijzen nog een figuur uit flockfolie (omdat ik nog wat wil oefenen met mijn Cameo)...