Lotta skirt

Tegelijkertijd met de Iridis overslag jurk mocht ik ook het patroon van de Lotta skirt testen. Aangezien ik een half jaar geleden de Lotta dress al eens testte, en dat kleedje met stip op nr 1 staat als antwoord op de vraag "Wat wil je vandaag aandoen?", wist ik dat de Lotta skirt ook een schot in de roos zou zijn.

naam
naam
naam
naam
naam
naam

Met de naderende winter in gedachten, koos ik voor ribfluweel die ik nog had liggen van een Stoffenspektakel enkele jaren geleden. Knopen zijn van dezelfde bestelling als die van de Lotta dress (AliExpress).

naam
naam

Foto's werden gemaakt op 1 november, een uitzonderlijk warme en zonnige dag dit jaar. We profiteerden er dan ook van om meerdere outfits vast te leggen op de gevoelige plaat. De fotograaf van dienst (mdh) had er zin in, en bleef maar foto's maken, ook tijdens het omkleden en fatsoeneren tussendoor...

naam
naam

En het model had er ook zin in...

naam
naam
naam
naam
naam
naam
naam
naam