11 prinsesjes

Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een kinderfeestje. Deze keer werden er alleen maar meisjes uitgenodigd, ideale gelegenheid dus om een Prinsessia feestje te organiseren (ideetjes voor activiteiten haalde ik bij haar).

Om te beginnen werd elk prinsesje voorzien van een zelf versierde kroon (van de Action).

naam
naam

Na het aanleren van de belangrijkste prinsessen manieren zoals buigen, zwaaien en recht lopen (ons huis werd immers "omgetoverd" tot prinsessenschool) was het tijd om een kikker te gaan kussen, in de hoop dat hij zou veranderen in een knappe prins (zoals in de poppenkast die papa speelde). Geblinddoekt de kikkermond zoeken, leverde dit op...

naam
naam

Tussendoor werden er ook nog kleine prinsesjes geknutseld met lege Petit Gervais (tegenwoordig Danonino) potjes. Inspiratie haalden we uit een knutselboek van Danone uit de bib.

naam
naam

Van al dat leren, dansen en knutselen, kregen de prinsesjes natuurlijk ook honger en dorst. De prinsessenmanieren werden even genegeerd, en de hotdogs werden lekker in de handen genomen. Drinken daarentegen deden ze wel weer in stijl, uit hun (met de Cameo) gepersonaliseerde bekers (dankjewel Mira voor jouw suggestie in de reacties).

naam
naam