Fashion Fair vervolg

Voordat ik de kaarten voor de DIY Fashion Fare van La Maison Victor won bij Rachel, had ik me al ingeschreven voor de Poppy workshop. Gelukkig kon ik die nog verzetten, en zo trok ik afgelopen zondag voor de 2e dag op rij naar de Ethias Arena in Hasselt.

Het patroon kreeg ik enkele dagen eerder al met de post toegestuurd, zodat dat op voorhand overgetekend was en ik onmiddellijk in een mooi Veritas stofje kon beginnen knippen. We namen slechts met 2 dames deel aan de workshop, en kregen dan ook de beste begeleiding. Niet dat ik veel hulp nodig had, maar ik leerde toch weer wat bij. Een blinde rits inzetten kon ik al behoorlijk goed, maar zo perfect als deze was het mij nog nooit eerder gelukt.

naam
naam

Of lag het aan de professionele Bernina 215 naaimachines die we mochten gebruiken (en op het einde van het weekend verkocht werden)? Moest ik nog een goedkope naaimachine hebben, ik zou geen moment getwijfeld hebben om er zo een aan te schaffen. Heel eenvoudig in bediening, het stikt heel stil en heel soepel, een grote werkruimte,...

Het rokje werd zelfs voorzien van een "La Maison Victor" labeltje in de tailleband.

naam
naam
naam
naam

Op model...

Maar ze was veel te druk bezig om zelf foto's van de fotograaf te maken :-)

naam
naam
naam
naam

Op weg naar de uitgang kwam ik Ilse, Lindsy en Karen nog tegen. En blijkbaar heb ik nog een heel aantal andere blogsters gemist...