Hulp

Toen ik op mijn huidige werk begon, en dat betekende dat ik 4 (nu nog 3) dagen per week naar Brussel moest pendelen, besloten we om dan toch een "huishoudhulp" te nemen. De eerste dame bleef slechts enkele maanden, maar haar opvolgster komt nog steeds. 5 jaar al ondertussen. Dus besloot ik om haar eens op een andere manier te bedanken dan de wekelijkse dienstencheques en "bedankt en tot volgende week".

Het patroon van de Syriëtas werd nog maar eens uitgehaald.

2014Sep01_3760_550px.jpg

Bijpassend maakte ik een cirkelvormig ritstasje dat ook dienst kan doen als sleutelhanger. De eerste versie vond ik niet zo mooi, en ik vergat mijn labeltje. Dus werd er nog een tweede exemplaar in mekaar gezet, met deze keer de voering en buitenstof omgewisseld.

2014Sep01_3766_550px.jpg

En papieren zakdoekjes (in een mooi hoesje) zullen komende winter ook wel van pas komen...

2014Sep01_3762_550px.jpg

Effen stof: gabardine van onlinestoffen.nl

Geometrische print: Veritas