Kerstkado's 2 en 3

Met welk kerstkado kunnen we de ouders en schoonouders dit jaar een plezier doen? Een weerkerende vraag, waarop we elke keer moeilijker een antwoord vinden. De mdh ging dan ook opnieuw voor een klassieker, waarmee ze zelf nog alle kanten uit kunnen, de Hasseltbon. En ik kreeg dit jaar de vraag of ik er misschien een stoffen envelop voor kon maken.

Na de afmetingen genomen te hebben, bleek de Tilly uit Mijn tas perfect te zijn. Ik maakte ineens 2 exemplaren, voor schoonmoeder en schoonzus (in de hoop dat ze achteraf nog voor iets anders gebruikt worden).

naam

De positie van de sluiting bij het eerste exemplaar was aan de andere kant dan verwacht. Ik las de beschrijving namelijk niet 100% correct, en had niet helemaal door hoe de uiteindelijke afwerking in mekaar zat (waardoor mijn label ook aan de binnenkant terecht kwam, maar dat werd nog snel hersteld). Voor het tweede exemplaar hield ik me wel aan de beschrijving, en door ook de stoffencombinatie om te draaien, kreeg ik zo 2 volledig assymetrische exemplaren.

naam

En nu heb ik eindelijk iets gemaakt uit dat prachtige boek, en ben ik weer een stap dichter bij mijn voornemen om pas terug nieuwe naaiboeken te kopen als ik uit elk boek dat ik wel al heb, minstens 3 zaken gemaakt heb. Hoewel ik me daar moeilijk aan kan houden, want voor kerst vroeg (en kreeg) ik SVDZ2 van mijn zus :-) Ik weet dus wat doen...