Voor appelen en peren

Meermaals bladerde ik al in het Zo Geknipt 2-exemplaar van mama. Toen mama mij vroeg om haar maten te nemen voor project 11, draaiden we ook even de rollen om. Voor het geval dat ik me daar ooit eens aan zou wagen... En plots was daar de nieuwe opdracht van Sew it up Monthly. Dit tshirt leek me wel onder de noemer "The Hangover" te vallen. Het patroon werd getekend, stof geknipt (Punta di Roma van het Stoffencircus), en binnen de kortste keren stond het in mekaar.

naam

Terwijl ik eraan bezig was, had ik sterk mijn twijfels over de pasvorm (het leek meer op een zak dan op een tshirt, ook de naaijuf fronste haar wenkbrauwen). Maar dat was te snel geoordeeld. Het past fantastisch goed. Ik ben content!

naam

En eindelijk kon ik eens een "naaimachine" knoop van Aliexpress gebruiken. Geen labeltje deze keer, maar toch een subtiele hint dat het een zelfgemaakt kledingstuk is...