KCW Rokjes

Een half jaar liggen ze al klaar, die kussenslopen met dierenprint van de Zeeman. Van de KCW in april rond het thema "Wild". Maar toen werden ze na het lostornen terug aan de kant gelegd om plaats te maken voor dit en dit project. Tot ik op de blog van Inspinration het volgende las over het nieuwe KCW thema: "A pillow case disguised as clothing fits the theme, right?". Toen besloot ik er toch maar eens werk van te maken en ze om te toveren tot rokjes.

Voor- en achterkant van de kussensloop werden voor- en achterkant van de rokjes. Ik voerde ze met een zwart katoentje (Ditte uit Ikea). Elastiek bestelde ik in de Facebook-groep Plus en Min. De zoom werd gestikt met transparant garen, om hem zo min mogelijk te laten opvallen (en handwerk te vermijden :-) ).

Nog even de haren fatsoeneren voor de fotoshoot...

De verkleedkoffer werd uitgehaald, en señorita accessoires bovengehaald...

Echte madammen met hun hakjes en waaiers...