Candy Dress

De eerste versies van de Candy Dress uit LMV waren een succes. We kochten zelfs voor ieder 2 setjes bijpassende t-shirts en leggings/kousenbroeken, zodat de kleedjes ook deze winter nog gedragen kunnen worden, ipv in de kast te blijven hangen tot de lente zijn intrede weer doet... Na het zien van deze winterse versie besloot ik om het patroon nog eens uit te halen. Voor de lange mouwen gebruikte ik het patroon van deze kleedjes.

Voor de zakjes keerde ik de stof om, voor extra contrast.

Het lintje is deze keer elastisch biais, zodat het niet steeds los gedaan en opnieuw geknoopt moet worden bij het uit- en aandoen van het kleedje. De kleedjes sluiten nu altijd mooi aan en er is geen risico op loshangende lintjes (zoals bij de gladde satijnen variant van de vorige versie).

Stof: Stevige rekbare stof met glitter (Stoffenspektakel)
Weet iemand waar deze stof nog te koop is? Er was ook een donkerblauwe variant, en ik heb spijt dat ik die niet voor mezelf gekocht heb.

Ondertussen werden er ook bijpassende donkergrijze broekkousen gekocht, en is het een van de favoriete kledingstukken in hun kast geworden...