Pietencape

6 december komt weer heel dichtbij. Gisteren bracht de Sint een bezoekje aan de school. Naar jaarlijkse traditie voeren de leerlingen van de lagere school een dansje op voor de heilige man en zijn Piet. Dresscode voor Kaat was dit jaar "zwarte piet". De pietenpakken van 2 jaar geleden werden opnieuw uitgehaald en pasten gelukkig nog. Maar nu wou Kaat ook heel graag een cape erbij. De plaatselijke stoffenwinkel had gelukkig nog exact dezelfde kleur velours de panne liggen in het magazijn.

Het goudkleurige lint van toen hadden ze niet meer, maar een alternatief was snel gevonden.

Twee gele pluimen van de muts waren al gesneuveld, dus werden er nog snel twee blauwe tussen genaaid.

En zo vertrok ze 's morgens naar school. Zonder schmink, want de juf zou dat doen. 's Avonds waren we daar getuige van :-)

En het bewijs dat dat van Lien ook nog een keertje dienst kon doen...