Big Blogameetup 2

Ook ik was 2 weken geleden aanwezig op de Big Blogameetup, georganiseerd door Soetmin, Lobke, Heidi en Saartje. Samen met Knappe Knoopjes Karen en Hilde, en tot dan onbekende streekgenoten Kathleen en Kathleen, carpoolden we naar Antwerpen. Een plezante rit, en een goede opwarmer voor een avond vol bekende en minder bekende blogsters...

Rond 17u arriveerden we in Idealabs, net op tijd voor de voordrachten. Aangezien het (voorlopig) mijn ambitie niet is om geld te verdienen met deze blog, heb ik er niet veel van onthouden. Ik had wel een strategische plaats uitgekozen, heel dicht bij de schminkstand van T-LeClerc, waar ik dan ook als eerste onder handen genomen werd. Ik ben een absolute leek op het gebied van maquilleren (het enige dat ik dagelijks gebruik, is wat mascara), dus werd er gekozen voor een naturelle look. Oordeel zelf maar of het geslaagd was...

2015Apr12_0002_550px.jpg

(Foto's door Hilde)

Tijdens het aanschuiven voor het lekkere eten en dessert, ving ik al een glimp op van de tattoos van GoldSin die gezet werden. Daar waagden Karen, Hilde en ik ons ook aan. Ik koos een zilveren krul op mijn bovenarm.

2015Apr12_0001_550px.jpg

(Foto van Karen)

Op de foto's kan je een glimp opvangen van de June Dress die ik die avond aanhad. Pas last-minute besliste ik om die aan te doen, en het was een schot in de roos. Ik kreeg verschillende complimenten :-) Met een goedgevulde goodiebag, en na weer veel toffe dames ontmoet te hebben, keerden we weer naar huis...

Waarom ik er nu pas over blog? Bij de tattoo stand konden we een kaartje invullen om een verrassing te winnen. We zouden per sms op de hoogte gebracht worden als we een pakketje mochten afhalen. Plots zag ik de dames vertrekken, en realiseerde me dat ik niet eens gecheckt had of ik bij de gelukkigen was. Nog druk in gesprek, zag ik pas 10 minuten later het berichtje. Dus begon ik wat over en weer te smsen om af te spreken hoe ik mijn kadootje toch nog kon bemachtigen. Aangezien het een stagiaire was waarmee ik contact had, moest ik tot maandagmorgen wachten om het heuglijke nieuws te vernemen dat ze het zouden opsturen. Afgelopen woensdag stond onverwacht een koerier van DPD voor de deur met deze envelop.

naam
naam

En wat een toffe inhoud: nagellak in een zachtroze kleur (perfect voor iemand die niet van opvallend houdt), een nagelvijl, en kleine stickertjes voor op de nagels. Nu nog eens een gelegenheid vinden om het uit te testen. Bedankt Global Image en Pro Nails!

naam
naam