Nog meer Hope

Aan de vorige versie van de Hope cardigan beleefde ik al heel veel plezier. Spijtig genoeg is dat ook te merken aan de stof die heel pluizig wordt van het vele dragen en wassen. Al een geluk dat ik onmiddellijk een extra lap stof kocht voor een tweede versie.

Ik besloot het patroon opnieuw te tekenen met verlengde mouwen, maar nu wel twee maten kleiner.

Het moeilijkste deze keer was om mooie bijpassende boordstof te vinden. Een avondje bij de Knappe Knoopjes in het winkeltje van Sjik Shop bracht redding.

De streepjes lopen niet perfect door, maar ik ben content.

Ik koos opnieuw voor een aangeknipt beleg, dat ik omzoomde met de coverlock.

Weer een superwarm vest erbij voor de koude wintermaanden...

Patroon: Hope cardigan uit LMV, editie sept/okt 2015
Stof: Stoffencircus
Boordstof: Sjik Shop