Aster bis

Na alle positieve reacties op mijn eerste Aster trui besloot ik snel het tweede stofje (van dezelfde stockverkoop) ook te knippen.

Dezelfde aanpassingen werden gedaan (12cm in de lengte, 6cm aan de mouwen), maar deze keer maakte ik de mouwen en de mouwboorden iets smaller (gewoon de lijnen doortrekken ipv de breedte te behouden).

Voor de boordstof twijfelde ik. Opnieuw een contrasterende (oudroze) boord, of toch maar donkerblauw? Qua kleur ben ik tevreden met mijn keuze, de kwaliteit van die boordstof bevalt me echter minder. Die mag tijdens het wassen wel een beetje krimpen zodat de kraag iets strakker komt te zitten ;-)

En dan nog de uitslag van de give-away. De onschuldige hand van Kaat trok er Vanessa, CreativEls en 100% Elke uit als winnaressen. Dames, bezorgen jullie me jullie adresgegevens? Dan stuur ik de maatlabels zo snel mogelijk op !