Twinning met de kinderen

Het is hier al even stil op mijn blog. Niet dat er niet genaaid wordt, integendeel, maar de prioriteiten liggen even elders dan bij foto's maken en blogteksten schrijven. Binnen een dikke 2 weken hebben we een eerste communie, en mijn outfit is nog niet helemaal klaar. Ook staan er nog 2 handgemaakte kadootjes op de planning. Maar daarover later meer...

Het mooie weer gisteren lokte ons naar buiten, en de camera werd ook even meegenomen om de volgende Susanne cardigans op de gevoelige plaat vast te leggen.

Twinning met de dochters zag ik wel zitten, dus koos ik voor fuchsia, roze genoeg voor de kinderen, en een kleur die ook nog wel in mijn garderobe past.

Het buitenstofje is weer een dun gebreid stofje dat ik voor een spotprijs kocht bij een stoffenwinkel in Hasselt die binnenkort de deuren sluit.

Voor de voering van het voorpand kocht ik de laatste meter van de rol. Genoeg voor 2 kinderversies of 1 damesversie, de andere zou ik afwerken met een rolzoom. Maar dat was buiten de kinderen gerekend. Lien zag dat stofje wel zitten, Kaat niet. Maar ze wou wel een gedubbelde zak. Dus zocht ik in de stoffenvoorraad naar een tricotje dat er enigzins bij past. En zo eindigden we met identieke versies voor mezelf en Lien...

... en een kleine variant voor Kaat.

En is het duidelijk waar we gisteren naartoe geweest zijn? Inderdaad, we zwaaiden Karen, Kristel en Josje uit, en verwelkomden Hanne, Marthe en Klaasje!