Eva cupcakes

Nee, het gaat hier niet over die ene hobby, het bakken en versieren van cupcakes, maar wel degelijk over het naaien van de Eva dress in cupcakes stof...

Al toen ik aan de eerste versie ging beginnen, twijfelde ik om dit stofje te bestellen bij Mon Depot. Maar het stofje niet kunnen voelen, en een grote hoeveelheid nodig hebben, deden me toch voor een ander stofje kiezen. Niet eens zeker wetende of het kleed wel zou passen, zou het anders wel eens een dure aangelegenheid kunnen worden.

Die eerste versie bleek echter zeer geslaagd (mijn lievelingskleed van afgelopen zomer, ik kreeg dan ook heel veel complimentjes). Tijdens de testersdag van de Louisa dress in de workshopruimte boven Mon Depot kon ik het stofje al eens voelen. En toen was daar opeens Black Friday en 50% korting op de meeste stofjes. Ik was snel genoeg en kon een lap bemachtigen.

Tijdens de laatste naailessen van dit schooljaar werd het patroon grondig versmald en het kleed ineen gezet.

Deze keer geen contrasterende stof voor het gefronste stuk...

En nu heb ik er weer een favoriet kleed bij tegen dat de zomer echt gaat beginnen !!