1 september - part I

De start van het nieuwe schooljaar betekent traditiegetrouw een nieuwe outfit. Kaat was al 2 jaar vragende partij naar een kleedje in "dat ene blauwe stofje met bolletjes zoals jouw kleed". Onlangs op vakantie herinnerde ze mij er nog eens aan toen ik dat kleed weer aan had...

De dolfijnen Nivalis is het meest gedragen zelfgemaakte kleedje van deze zomer. Dus deed ik eindelijk eens aan patroon recyclage (meestal moet ik al een of meerdere maten groter overtekenen als ik eindelijk beslis om een kledingstuk nog eens opnieuw te maken).

En aangezien voor een kinderjurkje niet zoveel stof nodig is, en bij de Nivalis nog een contraststofje gebruikt wordt, kreeg ik het gemakkelijk uit die eerste (beschadigde) lap.

En kijk eens hoe mooi assorti die knoopjes zijn !! Een jaar (of 2) geleden eens besteld bij AliExpress in verschillende kleurencombinaties...

De hoed kregen ze afgelopen zondag op de Ketnet Zomertour in Bokrijk. Een leuk gadget voor de foto's :-)

En nog even het zwiergehalte uitproberen...

... alvorens te gaan slapen om klaar te zijn voor het nieuwe schooljaar.

We kussen de grote vakantie vaarwel...