Verjaardag in de ruimte

Niet letterlijk natuurlijk, maar Lien is zot van alles wat met sterren, planeten en de ruimte te maken heeft. Toen ik in juni een bestelling ging plaatsen bij Fabric.com om door de mdh te laten meebrengen vanuit de VS, kwam ik een prachtige punta di roma tegen met planeten erop. Dat belandde onmiddellijk in het winkelwagentje!

Oorspronkelijke plan was om er nog een Candy Dress van te maken. Maar wat zou het zonde zijn om die planeten in stukjes te knippen. Volgende plan: een Nivalis om het nieuwe schooljaar te starten. Maar ook dat wijzigde nog. Het werd een Nivalis om het nieuwe levensjaar te vieren...

Deze keer gebruikte ik enkel een contrast stofje voor de halsboord en de flapjes. Voor- en achterpand werden in 1 stuk geknipt, en ook op de mouwen kwam nog een planeet en een vallende ster.

Het was een heel gepuzzel om zoveel mogelijk planeten mooi te positioneren.

In de hele collectie knopen van Stoff.be was er slechts 1 in de vorm van een ster terug te vinden, maar wel net in een kleur die bij het kleedje past. Over geluk gesproken...

De kroon van vorig jaar werd voorzien van een nieuw cijfer. Onze grote meid werd vandaag al 9 jaar. Zie haar maar eens stralen :-)

En dat cijfer werd aangebracht op een planeet die nog over was van de punta di roma.