Laptophoes

Een tijdje geleden kreeg de mdh een nieuwe laptop. Omdat hij tegenwoordig dikwijls met de fiets naar het werk gaat, neemt hij die laptop niet meer dagelijks mee op en neer, maar gaat hij veilig in de kast achter slot en grendel. Hij vroeg een hoes om de laptop te beschermen.

Eerst dacht ik aan Meneer de directeur in kurkleer, maar het moest niets speciaal zijn. Dus maakte ik het mezelf gemakkelijk en koos het patroon van de laptophoes dat ik al eerder gebruikte als boekenhoes.

Een jeansstofje was goed genoeg voor de buitenkant en ik mocht geen Star Wars stof verspillen aan de voering. Uiteindelijk kocht ik toch een lapje vilt voor wat zachtheid, en stikte ik nog een extra laag wattine mee.

Om er toch een extra persoonlijke touch aan te geven, sneed ik het logo van het merk van de laptop nog uit met de cameo en streek dat op de achterkant. En zo wordt de laptop 's avonds in stijl opgeborgen...