Zomerse Polina's

Voor de verjaardagen van de dochters maakte ik hen al een Polina dress van Coffee & Thread. Omdat ik toen designer stofjes gebruikte van slechts 110cm breed, kreeg ik er geen cirkelrok uit. Die versie hadden ze dus nog te goed. Op het Stoffencircus in Lommel kozen ze allebei een eigen stofje. Na enkele rollen met een print met richting uitgehaald en teruggelegd te hebben, was hun keuze snel gemaakt.

Omdat het geen feestelijke versie moest zijn, liet ik de strik aan de achterkant weg. De ruffles mochten echter niet ontbreken. Bij Lien zijn ze subtiel, in dezelfde stof als het kleedje.

Kaat koos weer voor de opvallende ruches, met de voeringstof zichtbaar.

Zo'n cirkelrok, daar kruipt toch enorm veel stof in.

En een gigantische zoom om af te werken. Ik maakte daarvoor zelf ongeveer 8m biaislint van de contrast/voeringstof.

Maar zwieren doen ze des te meer...